F.O.L.L.O.W.E.R.S L.I.S.T

Tuesday, December 8, 2009

-:: SeTaHuN DaH AnAk MaMa & PaPa ::-

WAh!!! sebuk sgt skrg ni...yg pastinye..ku bukan buat2 sbuk..ni betul2..bukan lagi cobaan...hahaha...

JOMMM!!!!..kite tgk dan lihat..ape punye ayat da..ni kire dah ayat songsang..eceh!!..k..tnpe berlenggah lagi..saat yg ditunggu2...akan ku paparkan kali ini..tp ku harus mintak maaf byk2 pd pihak2 berkenaan..sb mmg tak ade satu pun photo yg menarik..ku agak kecewa...tp ape blh buat..mmg sbuk waktu tu..huhuh..

Bagi yg tak ade dlm post ni..mintak maafla byk2 ye..mmg amy tak smpat pun nak brposing time tu..mklum je la..ramai sgt orgnye...tak henti2...alhamdulillah smua brjln gan lancar..irfan punye bday MERIAH sgt..ramai gak yg hadir..ape pun...T.kasih byk2 pada yg hadir di bday anakku hari tu...pada yg bg pezen..bg money..ade yg sponser YAM!!!YAM!!!..tq sooooooo muchhhhhhh...lain kali leh kasi lagi...









antara yg diambil oleh adik ku yg pling kecik..tu yg gmbar pun ala2 kabur gan tak cantik...huhuh..ape pun..jd la..buat kenangan gan tatapan utk semua..








ini pulak..pezen yg irfan dpt...byk betul..mama pun penat wktu tu..tp rmai yg mnunggu..wktu nak bukak hadiah..mama sbnarnye plan nak bukak esok..sb dah terlalu penat..lg pun byk sgt hadiahnye..tp ramai pulak yg pujuk rayu..tk smpai hati dibuatnye..hingga snggup tggu ku habis berkemas..berkemas jgn ckp la..lame tuuuu... ade yg snggup beri kerja same..sb dah tak snggup nak tggu..hehehe..hngga tggu lak ku bersiap bersiram...huhuh...lega dah wktu tu..tp penat still terase lg...ape pun...t.kasih sekali lg pada kwn-kwn irfan, kwn mama gan kwn papa yg bg pezen hari tu..




hehehe...ini la satu2nye gmbar yg diambil..mgkin rezeki mereka2 yg tersenarai..yg tak ade tu...jgn lak terase pulak..bukan tak ade rezeki..setiap org ade rezeki masing2..hehehe..yg tersenarai ni..kirenye bertuah..sb wktu tu dah kurang dah org yg dtg..kami berkesempatan la brposing...tak gitu!!!..

sekian je la ye...klu ade ayat2 yg tak kene..tak sedap dibace..harap maaf ye..sb daku ni bukannye pndai sgt brkate2..mklum je la..org nak brbloq..ku pun nak jgk..jd..ini la jdnye..agak2 ok tak???..tak pe la..buat permulaan..org kate ape..belum panas enjin..hehehe...

5 comments:

-DiraDiya- said...

nsb baik ada pic ku dgn adam kt ctu..
erk??..
hahahahaa..
happy bday irfan..
kembar adam kn??.. irfan awal 4jam je..
kuikuikui..

amylisa_maria said...

-:: DIRA ::-
ini lah kembar tak seiras..satu beso..satu comel loteh..
name pun dah dekat same..
adam harith & harith irfan..
samekan name kami...
ibu gan mama jumpe dlm mimpi kot...

Mrs Badli said...

UWAAA... muka ku langsung tak der... padahal ku ada masa irafan potong kek.. makan2 pon ada.. cuma time lina ngan kart dtg jer ku dah blk...

Mummy Haziqah Kafiah said...

hahahaa.. sabo je la aida.. kamu boikot je amy ni 20 minit.. nnt sure kuar gambo kamu tu..

amylisa_maria said...

-:: aida ::-
jgn la gitu..ku tahu hang ade..tp nak buat mcm mane..satu gmbar pun tak ade..ku nak tepek gmbar ape pulak..

- :: lina ::-
nak kene babab ni..tak pe2..boikot 20min je..tak lame tu..hehehe..nak kuo gmbar ape..ku tepek lain yg lain kang..nngis lak..kang ku kene marah gan mr. badli..tak psl..